субота, 26 вересня 2020 16:49

Уламки могло розкидати на 5 км: скільки триватиме пошукова операція на місці катастрофи АН-26

Уламки могло розкидати на 5 км: скільки триватиме пошукова операція на місці катастрофи АН-26
На Харківщині розбився літак АН-26. На борту перебували 27 офіцерів і курсантів Університету повітряних сил імені І.Кожедуба. Вижив тільки один. Фото: tsn.ua

Щоб встановити обставини катастрофи літака Збройних Сил України Ан-26 у Харківській області потрібно обов'язково зібрати усі уламки з місця події.

Для цього ще мінімум 2 дні триватиме огляд району місця падіння літака. Про це на позачерговому засіданні Кабінету міністрів заявив заступник Офісу президента Олег Татаров.

"Огляд місця події буде здійснюватися ще мінімум два дні, тому що уламки можуть перебувати на відстані від 3 до 5 кілометрів від епіцентру події. Обов'язково потрібно їх зібрати, щоб встановити реальну картину", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боялась, що мого сина теж немає: що розповіла мати єдиного вцілілого курсанта

Він також повідомив, що організовано роботу "гарячої лінії" - 8 (057) 715-73-16. Просить звертатися туди усіх, хто володіє інформацією про авіакатастрофу.

"Я зараз закликаю всіх, хто має інформацію про подію, хто володіє ситуацією, в тому числі і щодо того, що передувало цій події, - бо інформація деяка доходить до правоохоронних органів, - прохання ділитися, допомагати. Ми якнайшвидше маємо показати суспільству, що трапилося, вжити всіх заходів, щоб таких трагедій не було в подальшому", - наголосив Олег Татаров.

25 вересня о 20:50 поблизу міста Чугуїв, на відстані близько 2 км до військового аеропорту, сталося падіння літака АН-26 ЗС України військової частини А 4104 з подальшим загоранням. У літаку перебували військові льотчики та курсанти Університету повітряних сил імені І. Кожедуба. Всього на борту було 27 осіб. Вижив тільки один.

Зараз ви читаєте новину «Уламки могло розкидати на 5 км: скільки триватиме пошукова операція на місці катастрофи АН-26». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі