понеділок, 06 травня 2019 17:42

Українську співачку залишили без коліс

Українську співачку залишили без коліс
Цибульська вказала деталі для пошуку - марку машини, номерний знак і вулицю, на якій залишила авто Фото: instagram.com/cybulskaya

У співачки Ольги Цибульської вкрали автомобіль. Вона повідомила про це в соціальній мережі Instagram.

Про те, що злодіям вдалося викрасти автомобіль Олі Цибульської, який вона припаркувала на вулиці Києва, повідомила сама співачка.

Вона вказала деталі для пошуку - марку, номерний знак і вулицю, на якій залишила авто.

"Я щойно повернулася з гастролей. Вирішили з чоловіком і сином відпочити в парку. Припаркували авто поруч на 2 год. Після розваг повернулися і побачили, що машини немає. Звичайно, щойно я зробила цей допис в Instagram, кілька разів телефонували аферисти", – розповіла Оля Цибульська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голосом Олі Цибульської заговорила снігова людина

Фанати побажали Ользі якнайшвидше знайти автомобіль і покарати зловмисників.

Із багажу української співачки MARUV вкрали речі в аеропорту "Бориспіль". Також вона ставала жертвою злодіїв наприкінці березня.

Про новий випадок співачка в нецензурній формі розповіла на відео в Instagram. Летіла бізнес-класом із Києва до Дубаю. Здала в багаж валізи, а отримавши їх після прильоту, побачила, що всередині немає деяких речей.

Зараз ви читаєте новину «Українську співачку залишили без коліс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі