четвер, 22 березня 2018 17:10

Український поліцейський зі спільниками працювали на спецслужби РФ

Український поліцейський зі спільниками працювали на спецслужби РФ
СБУ викрила групу агентів РФ. Фото: radiosvoboda.org

На Харківщині офіцер поліції та ще 3 місцевих жителів "зливали" спецслужбам РФ службову інформацію МВС України з обмеженим доступом та дані учасників АТО.

Їх затримали та звинувачують у державній зраді, повідомляє прес-служба СБУ.

"Під час проведення слідчих дій співробітники СБУ задокументували зв'язок учасників агентурної мережі з ГУ ГШ ЗС РФ, а також факти передачі капітаном поліції службової інформації МВС України, у тому числі з обмеженим доступом. Зловмисники також передали російським кураторам особисті дані учасників антитерористичної операції", - йдеться у повідомленні.
У будинках затриманих вилучили речові докази, які підтверджують, що вони виконували завдання в інтересах російських спецслужб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: YouTube видалив ролик СБУ про спецслужби РФ в Україні

Правоохоронці вирішують питання про обрання зловмисникам запобіжного заходу - тримання під вартою.

З початку проведення АТО 1 квітня 2014 року військові прокурори Центрального регіону направили до суду 56 обвинувальних актів за звинуваченням у державній зраді. 4,2 тис. військовослужбовців перебувають у розшуку за звинуваченням у дезертирстві.

Зараз ви читаєте новину «Український поліцейський зі спільниками працювали на спецслужби РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі