вівторок, 04 жовтня 2022 04:04

Українські військові потужно працюють по окупантах на півдні

Українські військові потужно працюють по окупантах на півдні
Збройні сили України почали активно просуватися і займати населені пункти на Харківщині й Херсонщині. Фото: eastnews.ua

Українські військові протягом понеділка, 3 жовтня, ліквідували 87 окупантів та знищили понад 60 одиниць ворожої техніки.

Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали 290 вогневих завдань, відпрацювавши по позиціях окупантів, повідомляє Оперативне командування "Південь" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вистачить на озброєння невеликої армії" – ЗСУ показали "російський лендліз" у Лимані

По об'єктах російських військ також було завдано дев'ять авіаційних ударів.

Знищено 31 ворожий танк та ще 27 одиниць іншої авто-бронетехніки, а також реактивну систему залпового вогню "Ураган", транспортно-заряджальну машину до неї та мінометний комплекс "Сані" 120-го калібру.

Два танки та одна ворожа БМП стали трофеями українських воїнів.

"Ворог веде повітряну розвідку, продовжує вогневе ураження позицій наших підрозділів, та тилових регіонів, намагається утримувати рубежі оборони, але краще вдається відходити на поки ще наявні підготовлені позиції", – повідомляють військові.

3 жовтня Збройні сили України почали активно просуватися і займати населені пункти на Харківщині й Херсонщині.

Зокрема, у Херсонській області воїни просуваються та зайшли в Новоалександрівку, Гаврилівку, Любимівку, Петрівку. На деяких позиціях військові просунулися від 10 до 15 км уперед. У "сіру зону" перейшли Біляївка й Українка.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові потужно працюють по окупантах на півдні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі