неділя, 08 лютого 2015 21:43

Українські силовики знищили на Дебальцівському напрямку 4 ворожі танки

Українські силовики знищили на Дебальцівському напрямку 4 ворожі танки
24tv.ua

Вранці, в ході подібного зіткнення бійці Збройних Сил України знищили 4 ворожі танки. Також терористи поблизу Чернухіно і Луганського вступили у бій з нашими військами та відступили, передає УНН з посиланням на прес-центр АТО.

За інформацією прес-центру, найбільш напружена ситуація вже вкотре фіксується на Дебальцівському напрямку. У цьому районі фіксується накопичення ворожої техніки зі сторони Стаханова та Сніжного.

"За день, російські найманці 13 разів з "Градів" та артилерії обстріляли місто і околиці. 5 разів бандити невдало намагались штурмувати наші позиції. Ранком, в ході подібного зіткнення бійці Збройних Сил України знищили 4 ворожі танки. Також бандити поблизу Чернухіно і Луганського вступили у бій з нашими військами та відступили", - йдеться у повідомленні.

У прес-центрі повідомили, що певна активізація обстрілів спостерігається і на Луганському напрямку. З "Градів" бандити обстріляли Тошківку, Верхню Ольховку, тричі Кримське. Вцілому по напрямку зафіксовано 18 обстрілів.

На донецькому напрямку найбільше постраждало селище Піски. Бандити 6 разів вели вогонь по населеному пункту.

 

Зараз ви читаєте новину «Українські силовики знищили на Дебальцівському напрямку 4 ворожі танки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі