четвер, 14 лютого 2013 12:31

Українські міліціонери допомогли зловити ворога Діда Хасана

Українські міліціонери допомогли зловити ворога Діда Хасана
Фото: mytattoo.ru

Співробітники ГУ МВС затримали у Москві "злодія в законі" Руслана Лебедя на прізвисько Руслан Борисовський. Він входив до мафіозного клану, який протистояв "законнику" Аслану Усояну, вбитому снайпером 16 січня 2013.

Як повідомило "Росбалту" джерело у правоохоронних органах, Руслан Лебедь був затриманий у столиці 13 лютого в результаті спільної операції співробітників ГУ МВС та ГУБОЗ України. Оперативники виявили у нього наркотики і підроблений паспорт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бізнес Діда Хасана був зав'язаний на постачанні зброї курдам - ЗМІ

За словами джерела агентства, Руслан Лебедь став "злодієм у законі" тільки у грудні 2012 року. Тоді в ОАЕ була проведена сходка, яку організували головні опоненти Аслана Усояна - "законники" Джемал Мікеладзе (Джемо), Ровшан Джанієв (Ровшан Лянкоранський) і Олександр Бор (Тимоха). Про протекції останнього статус "злодія в законі" в Дубаї отримали троє громадян Білорусії - Павло Алєксєєвіч (Паша Паштет), Олександр Медведєв (Ведмежа) і Руслан Лебедь. Всього на сходці були "короновані" 16 осіб.

Аслан Усоян (Дід Хасан) не визнав цих 16 гангстерів "злодіями в законі", а незабаром його вбили. Клан покійного вирішив мститися як організаторам сходки, так і коронованим на ній мафіозі. Зокрема, були вбиті Руфат Насибов (Руфо Гянджанський) і Астамур Гулія (Астік Сухумський), які отримали статус "законників" у грудні 2012 року. Також з'явилася інформація, що в Стамбулі розправилися з Ровшаном Джанієвим. Однак вона поки не отримала підтвердження.

Зараз ви читаєте новину «Українські міліціонери допомогли зловити ворога Діда Хасана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі