вівторок, 22 лютого 2022 11:00

Українська телеведуча підписалася в сепаратизмі - хвалила Путіна за окупацію ОРДЛО

Українська телеведуча підписалася в сепаратизмі - хвалила Путіна за окупацію ОРДЛО
Сніжана Єгорова знову похвалила Володимира Путіна.  Фото: Instagram.com.snezha_egorova

Телеведуча й актриса 49-річна Сніжана Єгорова вкотре підтримала президента країни-агресора Володимира Путіна. Цього разу його рішення щодо визнання Росією так званих ДНР і ЛНР "незалежними республіками". Путіна назвала "героєм нашого часу".

Відповідну заяву зробила у Telegram.

"Без хибного пафосу. Герой нашого часу", - написала Єгорова, опублікувавши відеозвернення Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгорова заявила про "підтримку" Путіна - мережі пишуть Баканову

Телеведуча вважає, що після рішення голови Кремля варто очікувати "миру" на окупованому Росією Донбасі, і тому радіє за людей, які там проживають.

"Друзі мої прекрасні. Я знаю, що ви повірите. Сьогодні я весь день до вечора слухала апокаліпсис. Одкровення Іоанна Богослова. Потім пояснення та роздуми про нього Андрія Ткачова. А в цей час Путін підписав указ про визнання ЛДНР. Хай Бог помагає. Нехай прийде мир на землю Донбасу", - додала Єгорова.

21 лютого Володимир Путін визнав окуповані території Сходу України "незалежними". Він також виклав власну версію історії за останні 105 років і повторив тезу російської пропаганди, що сучасна Україна "була створена більшовицькою Росією".

Після цього Путін підписав указ про введення російських військ до окупованого Донбасу. Ідеться про нібито "миротворців".

Колони важкої техніки без розпізнавальних знаків рушили на Донбас.

Зараз ви читаєте новину «Українська телеведуча підписалася в сепаратизмі - хвалила Путіна за окупацію ОРДЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі