четвер, 04 травня 2023 18:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Українська авіація знищила боєприпаси росіян, артилерія – склади

Українська авіація знищила боєприпаси росіян, артилерія – склади
Українська авіація завдала удари по російським окупантам. Фото: Facebook.com/kpszsu

Авіація Сил оборони України завдала шість ударів по районах зосередження особового складу російських окупантів.

Також протягом доби знищила чотири баражуючих боєприпаси "Ланцет" ворога. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Підрозділи ракетних військ та артилерії уразили п'ять районів зосередження живої сили, два склади боєприпасів і радіоелектронну станцію станцію окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США оголосили про новий пакет військової допомоги Україні

Вночі росіяни завдали чергового масованого удару по території України, застосувавши іранські безпілотники "Shahed-136/131". Українська ППО знищила 18 із 24 дронів.

Ворог завдав шість ракетних ударів по Краматорську і Запоріжжю, 66 авіаційних ударів і здійснив 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Російські окупанти зосереджуються на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському і Мар'їнському напрямках. Вчора Сили оборони відбили 40 ворожих атак. Найзапекліші бої ведуться за Бахмут і Мар'їнку, повідомив Генштаб.

За 435 днів українські воїни знищили 7216 броньованих машин окупантів, 3707 танків, 308 літаків і 294 гелікопетри. "200-х" – 192 590 окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Українська авіація знищила боєприпаси росіян, артилерія – склади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі