понеділок, 26 вересня 2022 07:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Українська авіація нанесла 33 авіаудари по російських позиціях – Генштаб

Українська авіація нанесла 33 авіаудари по російських позиціях – Генштаб
Авіація Сил оборони завдала 33 удари по позиціях російських військ. Фото: armyinform.com.ua

Минулої доби підрозділи Сил оборони відбили атаки росіян в районах 13-ти населених пунктів.

Успішними були дії ЗСУ біля Спірного, Соледару, Майорська, Бахмута, Підгородного, Виїмки, Курдюмівки, Зайцевого, Новомихайлівки, Первомайського, Кам'янки, Побєди та Павлівки. Про це вранці 26 вересня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мобілізація в Росії – Ростовську область закрили на в'їзд та виїзд

Авіація Сил оборони завдала 33 удари. Підтверджено ураження 25 районів зосередження живої сили і військової техніки противника та вісім позицій зенітних ракетних комплексів.

"Крім того, підрозділи протиповітряної оборони знищили один літак Су-25, вертоліт Мі-8 та 2 БпЛА противника. Ракетні війська і артилерія за добу, зокрема, уразили шість пунктів управління, 12 районів зосередження живої сили та техніки противника", – йдеться у повідомленні.

Знищено також дві позиції зенітних ракетних комплексів, три підрозділи ракетних військ і артилерії, шість складів з боєприпасами та дев'ять окремих важливих цілей.

У ніч на 26 вересня російські окупанти знову атакували Одещину дронами-камікадзе. Один дрон знищений силами протиповітряної оборони. Два влучили в об'єкт військової інфраструктури.

У ніч на 26 вересня ворог знову завдав ракетного удару по Запоріжжю та селищу в Запорізькому районі. Попередньо, постраждалих немає. Однак руйнувань зазнали об'єкти інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «Українська авіація нанесла 33 авіаудари по російських позиціях – Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі