вівторок, 17 лютого 2015 17:00

Українська артилерія звільняє "дорогу життя" на Дебальцеве - нардеп

Українська артилерія звільняє "дорогу життя" на Дебальцеве - нардеп
Фото: ТСН

Російські бойовики спробували атакувати позиції ЗСУ у Логвиновому, що за 9 кілометрів від Дебальцевого. Сили АТО відбили атаку і завдали терористам значних втрат.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко, який перебуває у районі Дебальцевого.

"Силами спецоперацій Антитерористичного центру СБУ за допомогою безпілотних літальних апаратів була виявлена тактична група російсько-терористичних військ чисельністю до 40 одиниць бронетехніки. З метою перервати Дорогу життя Артемівськ-Дебальцеве, ця група увійшла в Логвинове і атакувала українську армію.

Завдяки отриманим точним координатам розташування групи, артилерією ЗС України щойно по ній було завдано удару. Російсько-терористичні війська понесли великі втрати. Дорога життя звільняється українськими військовими", - написав Гончаренко.

 
Зараз ви читаєте новину «Українська артилерія звільняє "дорогу життя" на Дебальцеве - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі