субота, 07 березня 2020 13:35

Українець загинув у ДТП в Польщі

Українець загинув у ДТП в Польщі
Водія мікроавтобуса затримала польська поліція, аварію розслідують.Фото: РБК-Україна

Біля українського кордону в Польщі на трасі Хелм-Білополя вчора трапилася ДТП.

Розбився мікроавтобус з українськими номерами, один українець загинув, про це повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев, пише "Укрінформ".

"06.03.2020 о 16:00 на трасі Хелм-Білополя неподалік польсько-українського кордону трапилася ДТП за участі мікроавтобуса з українськими реєстраційними номерами та польського автобуса. Мікроавтобус Mercedes Sprinter, з 4-ма пасажирами, порушив правила дорожнього руху та зіткнувся з польським автобусом, який знаходився на зупинці. В результаті сильного удару мікроавтобус перекинувся, спричинивши смерть одного пасажира - громадянина України. Інші пасажири внаслідок інциденту не постраждали", - пише у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20-річний українець загинув у Польщі: відомі подробиці

За інформацією Погорельцева, водія мікроавтобуса затримала польська поліція, аварію розслідують.

Родичів загиблого українця повідомили про трагедію, вони приїхали до Польщі.

За словами Погорельцева, Генеральне консульство України в Любліні, підтримує контакти з місцевими правоохоронцями, а також сприяє і допомагає родичам загиблого, зокрема, в оперативній організації транспортування тіла в Україну.

Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС та Генерального консульства України в Любліні.

У Польщі загинули двоє молодих чоловіків із села Городниця Млинівського району на Рівненщині. Потрапили в аварію 14 січня на національній дорозі №17 на висоті Любіце в комуні Кольбель за 17 кілометрів від Луцька.

Зараз ви читаєте новину «Українець загинув у ДТП в Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі