неділя, 06 листопада 2022 12:03

Українців попередили про загрозу з моря

Українців попередили про загрозу з моря
Загроза російських ракетних ударів з моря зберігається. Фото: slovoidilo.ua

Хоча в акваторії Чорного моря немає російських носіїв крилатих ракет, загроза російських ракетних ударів з моря не зникла.

Чорноморське угруповання військ РФ нині налічує три одиниці без ракетоносіїв на чергуванні. Про це йдеться у повідомленні оперативного командування "Південь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти готуються до оборони Херсона: з'явилися супутникові знімки

"Море знову штормить, а значить, розбурхує і мінну небезпеку. Пам'ятайте про загрози та ракетні удари. Відсутність ракетоносія на службі теж може бути ворожим прийомом заколисування уваги. Однак ракет і засобів їх запуску з повітря, моря, суші, у ворога ще багато", – наголосив спікер ОК "Південь" Владислав Назаров.

Тому українців закликають не піддаватися на провокації й панічні настрої, а також прислухатися до сигналів повітряних тривог.

5 листопада на бойовому чергуванні в Чорному, Азовському й Середземному морях перебувало 22 ворожих кораблі Російської Федерації. У Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають сім ворожих кораблів, серед яких один носій крилатих ракет "Калібр", загальний залп – вісім ракет.

У тимчасово окупованому Севастополі "суд" загарбників назвав загиблими 17 моряків крейсера "Москва", який затонув у квітні. "Суди" проходили за заявами батьків зниклих моряків.

Зараз ви читаєте новину «Українців попередили про загрозу з моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі