четвер, 24 червня 2021 09:29

Убивство з вибухом у Білогородці: підозрюваний повертався на місце злочину

Убивство з вибухом у Білогородці: підозрюваний повертався на місце злочину
Підозрюваний у вбивстві й підпалі п'ятиповерхівки у Білогородці (на фото в синій футболці) повертався на місце злочину та говорив з потерпілими. Фото: tsn.ua

Підозрюваний у вбивстві й підпалі п'ятиповерхівки в Білогородці під Києвом повертався на місце злочину й говорив із потерпілими.

Чоловік потрапив на кадри журналістів після скоєного злочину. Тож поки його шукали, весь час він був поряд і спостерігав, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Був у стані афекту" - показали відео допиту вбивці-підривача з Білогородки

За інформацією правоохоронців, жертву затриманий добре знав. Здавав убитому в оренду гараж. Конфлікт стався напідпитку. Уже після допиту нападник в усьому зізнався.

Чоловікові оголосили про підозру. За вбивство й підпал йому загрожує довічне ув'язнення.

Вибух стався на третьому поверсі п'ятиповерхівки 21 червня о 13:20. Почалася пожежа. Вогонь перекинувся на два горішні поверхи й дах. Постраждали 10 осіб. Під час гасіння рятувальники знайшли тіло чоловіка. З'ясувалося, він загинув не у вогні. Чоловікові перерізали горло, тричі вдарили ножем у груди, а також вирізали серце й частину легенів. Підозрюваного встановили й затримали. Це моряк, йому 43 роки. Проживає неподалік. Має родину, але вона живе в Севастополі.

Зараз ви читаєте новину «Убивство з вибухом у Білогородці: підозрюваний повертався на місце злочину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі