середа, 10 червня 2020 17:17

Убивство Шеремета: підозрювану Кузьменко не відпустили з СІЗО

Убивство Шеремета: підозрювану Кузьменко не відпустили з СІЗО
Юлію Кузьменко підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Вона знаходиться в СІЗО від грудня минулого року. Фото: facebook.com/Юлия Кузьменко

Колегія суддів Київського апеляційного суду залишила під вартою дитячого хірурга Юлію Кузьменко. ЇЇ підозрюють у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета.

Таке рішення було прийняте сьогодні, 10 червня. Про це повідомляє пресслужба суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Шеремета: слідчі відкрили матеріали досудового розслідування

Зазначено, що суд відмовився змінити запобіжний захід Юлії Кузьменко. Вона залишиться під вартою щонайменше до 24 липня 2020 року включно.

"За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 26 травня 2020 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту - без задоволення", - зазначили у відомстві.

Лікаря Юлію Кузьменко, ветерана АТО Андрія Антоненка та військову медсестру Яну Дугарь підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета у липні 2016 року. Про їхнє затримання повідомили 12 грудня торік на пресконференції. Сьогодні, 10 червня, про готовність взяти на поруки Кузьменко заявила народний депутат, голова партії "Голос" Кіра Рудик. Але в клопотанні було відмовлено.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Шеремета: підозрювану Кузьменко не відпустили з СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі