четвер, 02 серпня 2018 09:51

Убивство "Сармата": несподівані деталі про двох затриманих

Двоє із затриманих у справі про вбивство у Бердянську ветерана АТО Віталія "Сармата" Олешка, можливо, причетні до поліції Маріуполя. Про це в Facebook пише колишній глава добровольчого батальйону ОУН Леонід Литвиненко.

За його словами, він впізнав затриманих на фотографіях. Як стверджує Литвиненко, одного з них він бачив, коли спілкувався з поліцейськими у приміщенні ізолятора тимчасового тримання у Маріуполі 2017-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побратими убитого Олешка зробили заяву

Інший, зазначає Литвиненко, був у формі маріупольських поліцейських і в складі конвою двічі вивозив його з СІЗО: "один раз на суд, другий раз на ІТТ (на так звані слідчі дії, насправді на вибивання показань)".

 
 

Ветарана АТО та активіста Віталія Олешка застрелили з мисливського обрізу у власному дворі. Свідками вбивства стали дружина та побратими. Кілера та його спільників затримали того ж дня. В одному з ним впізнали колишня бійця батальйону "Торнадо". Готується клопотання про обрання міри запобіжного заходу затриманим. Олешка поховають сьогодні, 2 серпня, у Бердянську.

Зараз ви читаєте новину «Убивство "Сармата": несподівані деталі про двох затриманих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі