пʼятниця, 20 листопада 2020 17:03

Убивство Кирила Тлявова: у суді допитані діти-свідки трагедії

Убивство Кирила Тлявова: у суді допитані діти-свідки трагедії
У Переяслав-Хмельницькому міськрайонному суді на Київщині розпочалися допити у справі щодо вбивства 5-річного Кирила Тлявова. Фото: facebook.com/VenediktovaIryna

У Переяслав-Хмельницькому міськрайонному суді на Київщині розпочалися допити в справі щодо вбивства 5-річного Кирила Тлявова.

Сьогодні в суді допитані діти-свідки трагедії. Наступні засідання - у грудні. Про це у Facebook повідомила генпрокурорка Ірина Венедіктова.

"На сьогоднішньому засіданні розпочалися допити. За участю психолога допитані троє неповнолітніх свідків трагічної події", - повідомила Венедіктова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Кирила Тлявова: суд відхиляє більшість доказів

Генпрокурорка додала, що для забезпечення їхніх інтересів, процедура надання показів відбувалась у режимі відеоконференції з окремого приміщення.

Венедіктова нагадала, що справа про вбивство хлопчика слухалася в Переяслав-Хмельницькому міськрайонному суді 3 дні поспіль. Так, у засіданнях 18 та 19 листопада завершено дослідження письмових доказів.

"Наступні судові засідання призначені на 11 та 14 грудня 2020 року. Планується продовження допитів свідків обвинувачення, свідків захисту, потерпілих та розгляд клопотань про продовження запобіжного заходу", - додала Венедіктова.

31 травня торік у Переяславі на Київщині був смертельно поранений пострілом у голову 5-річний Кирило Тлявов. За 3 доби хлопчик помер у столичній лікарні. Отримав кулю, коли зі старшим братом грався біля свого двору. Смертельний постріл здійснив уже колишній працівник патрульної поліції Іван Приходько, за версією слідства. Того дня з колегою Володимиром Петровцем, його неповнолітнім сином і товаришем Дмитром Кривошеєм у неробочий час стріляли по бляшанках на подвір'ї.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Кирила Тлявова: у суді допитані діти-свідки трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі