пʼятниця, 03 листопада 2017 10:27

Убивство депутата Сіверськодонецької міськради: у поліції повідомили подробиці

Убивство депутата Сіверськодонецької міськради: у поліції повідомили подробиці
У поліції розповіли подробиці загибелі депутата міської ради. Фото - Сергій Самарський /Facebook

Голову фракції БПП-Солідарність Сіверськодонецької міської ради, радника мера Сергія Самарського знайшли мертвим близько 00:30 у районі будинку №1 ЖК "Мрія" зі слідами насильницької смерті.

У нього була розбита голова. Про це розповіла начальник відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убитому депутату БПП часто погрожували - екс-губернатор

Вона додала, що судові медики проводять розтин тіла з метою встановлення остаточної причини смерті. На місці продовжує працювати слідчо-оперативна група.

Серед головних версій, які розглядають правоохоронці – політична діяльність. Правохоронці також розглядають версію розбійного нападу, або бізнесових справ, якими Самарський займався до обрання депутатом.

За фактом умисного вбивства поліція відкрила кримінальне провадження.

Вночі 3 листопада був знайдений мертвим голова фракції БПП Солідарність Сєвєродонецької міської ради Сергій Самарський. Він часто критикував дії депутата Сіверськодонецької міськради від Опозиційного блоку Ігоря Буткова. Самарський також був громадським активістом, випускав газету Правда. У 2014 році провів кілька тижнів у полоні бойовиків на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Убивство депутата Сіверськодонецької міськради: у поліції повідомили подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі