вівторок, 30 серпня 2016 10:14

Убивцю дівчинки у Лощинівці затримали на 2 місяці
11

Фото: www.izmail.net.ua

У понеділок 29 серпня Ізмаїльський райсуд постановив на 2 місяці затримати Михайла Чеботаря, підозрюваного у вбивстві 9-річної Ангеліни у Лощинівці на Одещині.

Про це повідомляє сайт "Ізмаїл, як він є".

Після годинного засідання слідчий суддя Олександр Присакар виніс рішення затримати підозрюваного на 2 місяці без можливості внесення застави. Його адвокат Віктор Дойков наполягав саме на цьому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роми забрали частину речей у Лощинівці

Затриманий перебуватиме під вартою в Ізмаїльському слідчому ізоляторі, куди його перевезли одразу після судового засідання.

Нагадаємо, 27 серпня в покинутому будинку в селі Лощинівка Ізмаїльського району Одеської області знайшли тіло 9-річної Ангеліни Моїсеєнко. Дівчинку убив і зґвалтував 21-річний Михайло ромської національності. Вдень 27 серпня жителі села влаштували погром у будинках ромів - розбили вікна, поламали двері, розкидали речі. Люди не постраждали - перед погромом вони встигли залишити свої будинки. 28 серпня сільрада вирішила виселити ромів із Лощинівки. Вони мали забрати свої речі вранці 29 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Убивцю дівчинки у Лощинівці затримали на 2 місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі