понеділок, 28 жовтня 2019 18:10

Убивця замотав тіло жертви в килим і викинув біля підвалу

У Дніпрі 22-річний чоловік забив до смерті у власній квартирі по вул. Донецьке шосе 39-річного знайомого.

Тіло замотав у килим і викинув біля підвалу. До цього залучив товариша, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: dp.npu.gov.ua
  У Дніпрі 22-річний чоловік забив до смерті у власній квартирі по   39-річного знайомого
У Дніпрі 22-річний чоловік забив до смерті у власній квартирі по 39-річного знайомого

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поблизу міської ради вбили чоловіка

"26 жовтня між власником квартири та потерпілим виникла бійка, під час якої молодий чоловік одягнув боксерські рукавиці та забив гостя до смерті. Цієї ж ночі разом з товаришем вони замотали тіло у килим, вимкнули у під'їзді електрику, щоб не потрапити на камери спостереження і винесли його на вулицю. Вранці наступного дня місцеві жителі виявили тіло померлого біля підвалу та повідомили про злочин в поліцію", - сказано в повідомленні.

Автор: dp.npu.gov.ua
  Тіло вбитого загорнув у килим і  викинув біля підвалу
Тіло вбитого загорнув у килим і викинув біля підвалу

Поліцейські встановили обставини злочину та затримали двох чоловіків, підозрюваних у злочині. Зловмисників затримали. З місця злочину вилучені речові докази, які підтверджують їхню вину. За скоєне чоловікам загрожує до 15 років за ґратами.

У Херсоні біля однієї з багатоповерхівок неподалік міжміського автовокзалу знайшли вбитою невідому жінку. Тіло виявив працівник охоронної фірми в кущах.

Зараз ви читаєте новину «Убивця замотав тіло жертви в килим і викинув біля підвалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі