неділя, 17 лютого 2019 11:22

Убив двох та втік: розшукують смертельно небезпечного чоловіка

Убив двох та втік: розшукують смертельно небезпечного чоловіка
У Житомирі чоловік вбив дівчину із її матір'ю Фото: socportal.info

Житомирські поліцейські розшукують 26-річного Подорожнього Василя Григоровича. Чоловік підозрюється у жорстокому вбивстві своєї знайомої та її матері. Правоохоронці встановлюють усі обставини злочину.

Вранці мешканка Житомира почула голосні крики на сусідньому подвір'ї та зателефонувала до поліції з повідомленням про конфлікт між жінками та невідомим чоловіком.

На місці події правоохоронці виявили тіла матері та дочки зі слідами насильницької смерті.

Прикмети підозрюваного: зріст близько 180 см, худорлявої тілобудови, волосся русяве. На підборідді має родиму пляму. Був одягнений у темний одяг, при собі може мати рюкзак темно-сірого кольору.

Хто має інформацію щодо місця знаходження розшукуваного, повідомте за телефонами: 40-74-75 або "102".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна зупинка: на посту прикордонників загинуло дві людини

Нині триває встановлення всіх обставин події. Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У Житомирській області поліцейські встановлюють особу чоловіка, тіло якого знайшли на околиці лісу в Попільнянському районі.

Про знахідку поліцейським повідомив житель села Парипси. Тіло загиблого знаходилося в лісовій канаві. На трупі виявили сліди насильницької смерті, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

Поліцейські встановлюють особу загиблого. За попередніми висновками експертів, смерть чоловіка настала близько 2 місяців тому.

Зараз ви читаєте новину «Убив двох та втік: розшукують смертельно небезпечного чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі