четвер, 03 листопада 2022 11:01

Спецтема: Війна Росії проти України

"Убийте їх, розчленуйте, спаліть" – дівчина окупанта закликала розправлятися з ЗСУ

"Убийте їх, розчленуйте, спаліть" – дівчина окупанта закликала розправлятися з ЗСУ
Дівчина російського загарбника висловила своє ставлення до Збройних сил України. Фото: eastnews.ua

Дівчина російського загарбника висловила своє ставлення до Збройних сил України.

Вона дала "поради", як чинити з полоненими українськими бійцями. Телефонну розмову перехопило й опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України.

Окупант розповів, що українські військові щодня обстрілюють їхні позиції. Але "похвалився", що вдалося взяти в полон декількох бійців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пацюки й*бані" ‒ російські командири нарікають на підлеглих

"Кожен день ху*рять. За*бали. Он пару укропів спіймали. Допитують", – розповідає окупант.

На це росіянка закликала вбити українських захисників:

"Допросіть, відріжте, вбийте їх, розчленіть, розірвіть, спаліть. Заберіть у них все. Нах*р вони вам потрібні. Взагалі не годуйте їх, до дерева прив'яжіть", – сказала вона.

Головне управління розвідки опублікувало чергову перехоплену розмову окупанта з родиною. Окупант жаліється, що на війну вони все купляють самі, помирати за країну доводиться за свій рахунок.

У Росії з боку родичів окупантів, які воюють в Україні за контрактом, звучить критика на адресу президента РФ Володимира Путіна. Так, Головне управління розвідки Міноборони України опублікувало перехоплення телефонної розмови, в якій мати окупанта, який воює в Україні, жорстко критикує російського президента.

Зараз ви читаєте новину «"Убийте їх, розчленуйте, спаліть" – дівчина окупанта закликала розправлятися з ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі