субота, 04 січня 2020 12:58

У жахливій аварії загинули двоє водіїв

  У Рівненській області сталася смертельна аварія. Фото: Нацполіція
У Рівненській області сталася смертельна аварія. Фото: Нацполіція

На автодорозі "Городище-Рівне-Староконстянтинів" у Рівненській області сталося смертельне зіткнення трьох автомобілів.

Внаслідок аварії загинуло двоє водіїв, повідомляє прес-служба Нацполіції області.

"Поліцейські на місці події встановили, що 31-річний житель села Гільча 2 – водій автомобіля "ВАЗ 2110", виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення із автомобілем "Renault Trafic" під керуванням 58-річного жителя села Білашів. Від удару мікроавтобус відкинуло на зустрічну смугу руху, де відбулося зіткнення з автомобілем "Honda Civic", яким керував 32-річний житель села Здовбиця", - сказано в повідомленні.

Від отриманих травм на місці події загинув водій "Honda". Водія мікроавтобуса намагалися врятувати медики "швидкої", Однак травми виявилися несумісні з життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мікроавтобус обійняв дерево: є загиблі

Винуватця страшної аварії - чоловіка з ВАЗа затримали.

"Кермувальник ВАЗівки внаслідок ДТП не постраждав, відповідно до медичного освідування він був тверезий. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель двох людей, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування", - додали правоохоронці.

 

На Чернігівщині загинув водій легковика Chevrolet Lacetti. Чоловік на авто зніс пішохідну огорожу, впав у річку Остер і потонув,

Зараз ви читаєте новину «У жахливій аварії загинули двоє водіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі