понеділок, 03 жовтня 2011 15:25

У Вінниці п'яний водій-порушник інсценував приступ хвороби

У Вінниці п'яний водій-порушник інсценував приступ хвороби

30 вересня о 16.15 год у центрі Вінниці по вул. Матроса Кошки збили 9-річного школяра з місцевої школи №16. Школяр отримав важкі травми, його госпіталізували у реанімаційне відділення обласної дитячої лікарні. Винуватець аварії втік.

"Розшукуваний автомобіль знайшли за декілька годин. Стояв в одному із дворів Вінниці. Як з'ясувалося, за кермом автомобіля "АЗЛК-2140" знаходився 29-річний вінничанин. Керував автомобілем в стані алкогольного сп'яніння. Щоб уникнути відповідальності, чоловік почав інсценувати приступ хвороби епілепсії, качатися по землі. До нього викликали швидку допомогу, які забрали зловмисника до лікарні. Та після медичного огляду, з'ясувалося, що водій обманював правоохоронців. З його здоров'ям, на відміну від дитини, було все гаразд", - розповів керівник відділом профілактики ДАІ Вінниччини Володимир Мотичко.

З початку року в області сталася 21 ДТП, винуватці яких втекли з місця скоєного. 19 з них розшукано. Під час цих автопригод 5 людей загинули, а 16 отримали травми різного ступеня важкості.


Зараз ви читаєте новину «У Вінниці п'яний водій-порушник інсценував приступ хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі