понеділок, 22 червня 2020 10:04

У вибуху на Позняках загинула родина. Сиротою залишилася донька

У вибуху на Позняках загинула родина. Сиротою залишилася донька
У багатоповерхівці в Києві стався потужний вибух. Є жертви. Фото: dsns.gov.ua

У результаті вибуху на Позняках у Києві загинула ціла родина.

Подружжя та їхній син померли, живою залишилась тільки донька, повідомляє ТСН.

"Дівчинка сиділа байдужа і весь час питала: де моя мама. Я думала, вона тільки маму втратила, а ввечері я дізналася, що вона втратила і брата, і батька", - розповіла сусідка родини загиблих.

Також про цю родину написали родичі.

"Ніколи не міг повірити, що буду писати такі пости. Друзі, в нашій родині сталася величезна трагедія. Всіх облетіла новина про який вибухнув, на Соломії Крушініцкої. Загинула моя рідна сестра Інна, племінник Женя і її чоловік Вова. Племінниця Настя дивом залишилася жива і залишилася сиротою", - написав брат загиблої Роман Савчук у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кликала чоловіка, а він не відгукувався" - нові подробиці про вибух у багатоповерхівці

Від ранку на місце вибуху почали приходити люди. Це сусіди, які живуть у сусідніх будинках.

Офіційного підтвердження інформації поки немає. Рятувальники станом на ранок повідомили про знайдені тіла 3 жертв вибуху: це 77-річна жінка із 5-го поверху, а також жінка і чоловік, дані яких встановлюються.

21 червня о 10:00 у Дарницькому районі по вул. Соломії Крушельницької, 1/5, в 10-поверховому житловому будинку стався вибух попередньо газоповітряної суміші без послідуючого горіння. Внаслідок вибуху сталося руйнування з 5-го по 8-й поверх.

Зараз ви читаєте новину «У вибуху на Позняках загинула родина. Сиротою залишилася донька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі