четвер, 24 серпня 2023 16:11

У Великій Британії назвали ймовірних винуватців катастрофи літака Пригожина

У Великій Британії назвали ймовірних винуватців катастрофи літака Пригожина
В Тверській області РФ 23 серпня розбився бізнес-джет ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Фото: РИА Новости

За падінням літака засновника групи найманців "Вагнер" Євгена Пригожина, ймовірно, стоїть служба безпеки Російської Федерації.

Так вважають у британських військових колах. Зокрема, кореспондент ВВС з питань безпеки Френк Гарднер поговорив із джерелами в британських військових колах. Вони вважають найімовірнішою версію про те, що катастрофу з Пригожиним підлаштувала Федеральна служба безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіла Пригожина та Уткіна упізнали в морзі

Співробітники ФСБ повністю лояльні до Володимира Путіна і при цьому їм підпорядковується прикордонна служба, вказують джерела.

На їхню думку, метою цієї акції, ймовірно, було посилення позицій міністра оборони Сергія Шойгу і начальника Генштабу Валерія Герасимова, – "і ця мета в найближчій перспективі була досягнута".

В Тверській області РФ 23 серпня розбився бізнес-джет ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Загинули всі пасажири. Серед них був і сам Пригожин, повідомила Росавіація.

Серед уламків і тіл знайшли його телефон. Російські ЗМІ пишуть, що на борту літака Пригожина, що впав, був також і його заступник – нацист Дмитро Уткін.

Зараз ви читаєте новину «У Великій Британії назвали ймовірних винуватців катастрофи літака Пригожина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі