вівторок, 15 травня 2012 12:37

У турецьких горах загинув український турист

У турецьких горах загинув український турист
В районі Національного парку „Аладаглар", знайдено групу з 12 українських туристів. Фото: activeclub.com.ua

У Турецькій Республіці, в районі Національного парку „Аладаглар", знайдено групу з 12 українських туристів, які зникли напередодні.

Про це повідомили у прес-службі МНС України.

За інформацією Посольства України в Туреччині, одна людина загинула, 2 - травмовані. Постраждалих доправлено до лікарні гелікоптером, решта - 9 осіб – спускаються з гір за допомогою турецьких рятувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Узимку в Карпатах найчастіше гинуть у снігових лавинах

Дане питання перебуває на особливому контролі у Посольстві України в Турецькій Республіці та в Департаменті консульської служби МЗС України.

Нагадаємо, 5 травня близько 06.30 за київським часом поблизу міста Покхара (Непал) в гірській місцевості стався зсув, в результаті якого п'ятеро людей загинули і більше 50 пропали без вісті. За інформацією посольства України в Індії, зниклими в тому числі вважаються троє громадян України, які у складі групи українських туристів (всього 4 особи) перебували на відпочинку в районі інциденту.

 

Зараз ви читаєте новину «У турецьких горах загинув український турист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі