пʼятниця, 05 травня 2017 17:07

У столиці підстрелили іноземця

У столиці підстрелили іноземця
Бійка зі стріляниною. Біля кафе підстрелили іноземця ФОТО: 24tv.ua

Біля столичного кафе конфлікт між чоловіками закінчився стріляниною. Постраждав іноземець. Інцидент стався у Солом'янському районі.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

"До правоохоронців звернувся охоронець кафе. На місці поліцейські опитали очевидців та самого потерпілого. За словами іноземця, з чоловіком, який його поранив, він познайомився у закладі. Під час застілля між ними виникла сварка. Чоловіки вийшли на вулицю. Там почалася бійка. У результаті незнайомець дістав пістолет і вистрелив у потерпілого. Після цього стрілок втік. Його спільника затримали. Іноземця з пораненням ноги доставили до лікарні", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві обстріляли автобус із пасажирами

З місця стрілянини вилучили гільзи та інші речові докази. Вирішують питання щодо правової кваліфікації події.

На Русанівських садах у Києві сталась бійка за стріляниною. Одного чоловіка поранено. Конфлікт виник між двома компаніями, які там відпочивали: двоє чоловіків влаштували бійку з опонентом. У результаті один із них дістав зброю і зробив кілька пострілів. Потерпілого з пораненнями в спину і стегна госпіталізували до лікарні. У машині стрільця поліцейські знайшли мисливську рушницю та 9 патронів до неї.

Зараз ви читаєте новину «У столиці підстрелили іноземця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі