понеділок, 27 червня 2016 03:40

У столиці Мадагаскару під час концерту прогримів вибух

У столиці Мадагаскару під час концерту прогримів вибух
www.bbc.com

В результаті вибуху гранати на стадіоні в столиці Мадагаскару щонайменше дві людини загинули і ще близько 70 отримали поранення.

Про це повідомляє BBC.

Вибух стався під час безплатного концерту, який проходив в рамках святкування 56-ї річниці незалежності Мадагаскару. Раніше в неділю в столиці Антананаріву пройшов військовий парад.

Наголошується, що прем'єр-міністр країни Махафалья Солонандрасана назвав інцидент терактом. Президент Мадагаскару Ері Радзаунаримампіаніна засудив подію і наказав збройним силам країни забезпечити безпеку населення.

Політична стабільність в країні залишається досить хиткою через жорстке протистояння між прихильниками і противниками чинного президента Мадагаскару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали терористів, які готували теракти на матчах Євро-2016

У травні минулого року парламент Мадагаскару проголосував за імпічмент главі держави, мотивуючи це тим, що він неодноразово порушував конституцію, однак врешті конституційний суд відхилив вимогу парламентарів.

Раніше повідомлялось, що у Сомалі терористи атакували готель, є загиблі.

Зараз ви читаєте новину «У столиці Мадагаскару під час концерту прогримів вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі