пʼятниця, 11 жовтня 2019 09:38

У столичному парку голий чоловік чіплявся до 14-річної дівчини

У столичному парку голий чоловік чіплявся до 14-річної дівчини
У столичному парку 30-річний чоловік чіплявся до 14-річної дівчини та показував їй статевий орган. Фото - kyiv.npu.gov.ua

У Києві затримали 30-річного чоловіка, який чіплявся до 14-річної дівчини та показував їй статевий орган.

Подія трапилася на Лісовому масиві Деснянського району столиці, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві педофіл робив непристойні пропозиції маленьким дівчаткам

"Компанія неповнолітніх йшла парком на вулиці Мілютенка. У цей час п'яний чоловік звернувся до однієї з дівчат. Знявши білизну, оголив свій статевий орган. Аби запобігти наближенню правопорушника, один із підлітків застосував перцевий балончик. Перехожий, котрий бачив цю подію, одразу зателефонував на 102 і розповів поліцейським, у якому напрямку пішов цей чоловік", - розповів т. в. о. начальника Деснянського управління поліції Юрій Герасименко.

Правопорушник був раніше засуджений за вчинення розбою та нанесення смертельних тілесних ушкоджень. Тепер за розбещення неповнолітніх йому загрожує до 5 років за ґратами.

У київському метро зняли на відео чоловіка, який показував жінкам статевий орган. Він звертався до них із проханням про допомогу. Коли ті відгукувались, розстібав штани, витягував член.

Зараз ви читаєте новину «У столичному парку голий чоловік чіплявся до 14-річної дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі