вівторок, 04 червня 2019 12:31

У справі про вбивство хлопчика фігурують "невстановлені особи"

У справі про вбивство хлопчика фігурують "невстановлені особи"
5-річний Кирило Тлявов помер у лікарні. Фото: Facebook Тетяни Тлявової

Окрім підозрюваних поліцейських Володимира Петровця та Івана Приходька, у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова фігурують "невстановлені особи".

Про це повідомив адвокат Петровця після засідання суду, який обирав підозрюваним запобіжний захід.

"Коли прокурор озвучував клопотання, то йшла мова про 2 встановлених осіб, які зараз мають запобіжні заходи. Але є й інші невстановлені досудовим розслідуванням особи. Ми не можемо знати, яка кількість цих інших осіб", - сказав захисник.

Він наполягає на тому, що злочин був неумисним, а обоє підозрюваних мають дітей. Захист буде оскаржувати запобіжний захід.

Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба повідомив, що з підозрюваними у момент скоєння злочину могла бути дитина.

"Уже є версії, що з кимось із них була неповнолітня дитина, якій давали стріляти", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство 5-річного хлопчика: для Авакова та Луценка вимагають покарання

31 травня у Переяславі-Хмельницькому на Київщині 2 п'яних поліцейських - Володимир Петровець і Іван Приходико - вирішили розважитися й постріляти в бляшанки. Під кулю потрапив 5-річний Кирило Тлявов. Хлопця доправили до лікарні в Києві. 3 червня він помер.

Звістка про "розваги" правоохоронців і смерть дитини збурила суспільство. Увечері 3 червня під стінами МВС люди організували акцію. Після цього стало відомо про відсторонення керівництва районної та обласної поліції.

4 червня суд обрав обом підозрюваним запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання під вартою.

Зараз ви читаєте новину «У справі про вбивство хлопчика фігурують "невстановлені особи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі