середа, 31 березня 2021 13:44

У спаленому авто знайшли людські рештки та каністру

У спаленому авто знайшли людські рештки та каністру
Поблизу Дніпра знайшли спалений автомобіль Toyota Highlander із людськими рештками. Фото: dp.informator.ua

У селі Старі Кодаки поблизу Дніпра знайшли спалений автомобіль Toyota Highlander із людськими рештками.

Тіло може належати 42-річному місцевому підприємцю, повідомляє ТСН.ua.

"Поліція знайшла автомобіль зниклого 42-річного чоловіка. Автомобіль був пошкоджений вогнем. У салоні авто дійсно виявлено останки людського тіла. Однак особу загиблого встановлюватиме експертиза ДНК", - розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 33-річний чоловік зник разом із мікроавтобусом

Автомобіль Toyota Highlander належав підприємцю з Дніпра, власнику магазину зброї. Чоловік зник 29 березня. Він сів у свій автомобіль і поїхав у невідомому напрямку, повідомляє видання "Інформатор". Згодом його авто знайшли спаленим. Також на задньому сидінні виявили людські рештки, поруч була каністра.

У Тернопільській області розшукують 30-річного Сергія Штогуна із села Горинка Кременецького району. 24 березня близько 8-ої ранку чоловік вийшов з дому та не повернувся. Сергій нібито заборгував комусь гроші. Дружині зниклого Ілоні розповіли, що він зустрічався з кредиторами, ті вимагали повернути заборговане. Коли чоловік сказав, що таких грошей у нього немає - його сильно побили та вивезли темним легковиком за межі Кременця.

Зараз ви читаєте новину «У спаленому авто знайшли людські рештки та каністру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі