середа, 31 березня 2021 13:11

Тиждень пошуків не дав результату: 30-річний чоловік зник, відвівши дитину в садок

У Тернопільській області розшукують 30-річного Сергія Штогуна із села Горинка Кременецького району.

24 березня близько 8-ої ранку чоловік вийшов з дому та не повернувся, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Був одягнений в темно-сині джинси, чорний пуховик та чорні шкіряні черевики. Якщо хтось має інформацію про чоловіка, просять телефонувати за номерами в Кременці 0(3546) 22 245, 0(67) 35 09 300 або на лінію 102.

Автор: tp.npu.gov.ua
  У Тернопільській області   розшукують 30-річного Сергія Штогуна. Зник вранці 24 березня. Зв'язок із чоловіком відсутній
У Тернопільській області розшукують 30-річного Сергія Штогуна. Зник вранці 24 березня. Зв'язок із чоловіком відсутній

Сергій нібито заборгував комусь гроші. Дружині зниклого Ілоні розповіли, що він зустрічався з кредиторами, ті вимагали повернути заборговане. Коли чоловік сказав, що таких грошей у нього немає, його сильно побили й вивезли темним легковиком за межі Кременця, пише видання "20 хвилин".

Жінка припускає, що її чоловік після побиття міг втратити пам'ять чи не може зв'язатись з родиною, щоб повідомити, що живий. Востаннє вона бачила чоловіка, коли разом виходили на роботу о 8:00 ранку. Вже о 9:00 зв'язку з ним не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 33-річний чоловік зник разом із мікроавтобусом

"Усе було нормально, жодних скандалів чи непорозумінь перед тим не було. У середу, 24 березня, зранку ми обоє збирались на роботу — він до себе, а я до себе. Сергій працює торговим представником і того дня по роботі мав бути в Почаєві. Але його бачили о 9-й ранку в Кременці на вулиці Дубенській. Сергій сказав знайомому, що йде у справах. Але там в чоловіка не могло бути ніяких справ: за напрямком, який вказав, всюди лише житлові будинки", - розповіла жінка.

За період розшуку Сергія з'ясувалось, що він захоплювався інтернет-іграми. Ілона припускає, що чоловік міг набрати кредитів. У день зникнення Сергій вранці вийшов з дому швидше, ніж зазвичай. А також сказав, що затримається на роботі. Одягнувся не за погодою: гольф, поверх кофта й утеплені штани. Дружина здивувалась: куди стільки, адже на вулиці не так холодно.

За кілька хвилин Сергій зателефонував дружині, що завів дитину в садочок. Тоді подружжя говорило востаннє перед зникненням. Від 9:00 24 березня з ним намагались сконтактуватись рідні та колеги, але зв'язку з Сергієм уже не було.

У Бердянську на Запоріжжі зникла 30-річна Юлія Марчук. Жінка відвела до дитячого садка дітей і додому не повернулась. У Юлії Марчук семеро дітей. Родичі звернулися до поліції з заявою про зникнення жінки.

Зараз ви читаєте новину «Тиждень пошуків не дав результату: 30-річний чоловік зник, відвівши дитину в садок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі