середа, 04 червня 2014 15:52

У Слов'янську триває активна фаза АТО: Терористи намагаються прорватися з оточення

У Слов'янську триває активна фаза АТО: Терористи намагаються прорватися з оточення

Ситуація в Донецькій області залишається напруженою. Сили антитерористичної операції відновили активну фазу, зокрема, в Слов'янську, повідомляє тимчасовий сайт Донецької облдержадміністрації з посиланням на дані департаменту з питань внутрішньої політики.

"У Слов'янську не припиняються бойові дії. Терористи намагаються вийти з тісного оточення разом з мирними жителями, які залишають зону АТО. Українські силовики проводять роботу по ідентифікації бойовиків, щоб відокремити їх від мирних жителів і не дати вийти з оточення. В Слов'янському районі найбільше постраждало село Семенівка. Бої йшли цілий день. Сили АТО підключили до операції бронетехніку та авіацію", - йдеться в повідомленні.

У Волноваському районі не припиняється стрілянина на блокпостах.

У Шахтарську від ран помер мирний житель, який постраждав у результаті захоплення міськвідділу міліції членами самопроголошеної Донецької народної республіки. Крім того, біля блокпоста представники ДНР розстріляли 19-річну дівчину, яка вчилась їздити на авто.

Невідомою залишається доля двох працівників міліції, яких після захоплення міськвідділу у Шахтарську представники ДНР не повернули з Горлівки. Також в Шахтарському районі був обстріляний Мариновський пункт пропуску.

"В Артемівську озброєними людьми був обстріляний будинок бізнесмена, який, за заявами представників народного ополчення Донбасу, фінансував Нацгвардію і міг організувати диверсії в місті. Наразі він знаходиться у від'їзді. Ополченці також побували у гральних закладах та ювелірних магазинах бізнесмена. Постраждалих немає", - йдеться у повідомленні облдержадміністрації.

У Сніжному на блокпосту члени ДНР затримали двох співробітників прикордонної служби з Дмитрівки, наразі їхнє місцезнаходження невідоме.

"На сьогодні залишається напруженою ситуація в Горлівці, Дзержинську, Донецьку, Єнакієвому, Краматорську, Красному Лимані, Маріуполі, Слов'янську, Харцизьку, Шахтарську, Волноваському і Слов'янському районах", - підсумовують в облдержадміністрації.

Зараз ви читаєте новину «У Слов'янську триває активна фаза АТО: Терористи намагаються прорватися з оточення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі