понеділок, 14 серпня 2017 15:15

У СІЗО повісився колишній міліціонер

У СІЗО повісився колишній міліціонер
У СІЗО знайшли повішеного арештанта. Фото:wikipedia.org

12 серпня у львівському слідчому ізоляторі на вул. Городоцькій, 20 знайшли повішаним підозрюваного.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

"Тіло виявили в камері. Зараз триває судово-медична експертиза. Коли встановлять причину смерті, повідомлять інформацію. Відкрили кримінальне провадження", – розповіли у прес-службі прокуратури області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні зняли з мосту закоханого самогубця

Повішений - колишній працівник поліції Дмитро Журавльов.

Адвокат померлого каже, що розмовляв із Журавльовим за 3 дні до смерті. Жодних суїцидальних нахилів не помітив.

Причиною самогубства могло стати рішення про повернення справи, за якою Журавльов більше 5 років перебував у місцях позбавлення волі, на новий розгляд (за нововиявленими обставинами) у суд першої інстанції.

Загиблий також мав конфлікт зі співкамерником.

Дмитро Журавльов служив шифрувальником на Військово-морському флоті, працював зв'язківцем у пенітенціарній службі та УМВС у Львівській області. Коли 2009 року у міліцейській формі повертався додому, невідомий проламав йому голову молотком. Після цього випадку Журавльов отримав інвалідність і покинув службу. Через 2 роки під час сварки із сусідом тричі вистрелив у того з гумового пістолета. Від отриманих пошкоджень чоловік наступного дня помер, а Журавльова притягнули до кримінальної відповідальності.

Споживання тістечок і тортів називають солодким самогубством. Компоненти, що містяться в магазинних солодощах, здатні викликати незворотні процеси і призвести до смерті.

Зараз ви читаєте новину «У СІЗО повісився колишній міліціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі