пʼятниця, 07 вересня 2018 11:50

У школі прокоментували смерть першокласниці

У школі прокоментували смерть першокласниці
6-річна Аліна померла в школі в селі П'ятидні Волинської області на уроці фізкультури. Мала медичну довідку про те, що не має протипоказів щодо занять. Фото - скріншот

У школі в селі П′ятидні Волинської області прокоментували смерть 6-річної Аліни, яка померла на фізкультурі.

Розповіли що того дня дівчинка почувала себе добре. Дитина мала медичну довідку про те, що не має протипоказів щодо занять. Все сталося на 3 уроці у спортзалі, каже директорка школи Надія Зволянська, передає "Нова Волинь".

"Це було ознайомче заняття з фізичного виховання. Вчителька фізкультури взяла дитину на руки, принесла до учительської. Викликали "швидку", – розповіла вона.

Першу медичну допомогу надавала вчителька з основ безпеки життєдіяльності.

"На нашатирний спирт дівчинка не реагувала взагалі. Відкрили вікно, роздягли її, почали робити штучне дихання, мокру пов′язку прикладали, але пульс не прослуховувася. А через хвилини 3 навколо очей почали з′являтися синці. До приїзду "швидкої" робили масаж серця", – пояснила вчителька Майя Панасюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки не помітили смерті 2-місячного сина

Фельдшер "швидкої" Оксана Гедис зазначила, що на момент її приїзду дитина була в стані клінічної смерті.

Слідчі з′ясовуватимуть, чи не було порушень під час медичного огляду. Більше інформації нададуть після судово-медичної експертизи.

6 вересня в селі П'ятидні Волинської області на уроці фізкультури померла першокласниця. Близько об 11:30 учениці стало зле. Вчителі оперативно викликали "швидку".

Зараз ви читаєте новину «У школі прокоментували смерть першокласниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі