понеділок, 24 грудня 2012 09:42

У Росії вбили топ-менеджера Hitachi. Перед смертю його 2 години катували праскою

У Росії вбили топ-менеджера Hitachi. Перед смертю його 2 години катували праскою
Яків Фоміних. Фото: Newsru.com

Директора з розвитку бізнесу російського представництва японського холдингу Hitachi Якова Фоміних, труп якого був виявлений у Тверській області на початку грудня, вбивці катували близько двох годин. Викрадачі 32-річного чоловіка добували у нього важливу інформацію за допомогою праски і бейсбольної біти.

За версією слідства, після жорстоких катувань бізнесмена вбили і скинули в яр. Під час огляду тіла були виявлені переломи хребта, пальців, термічні опіки, травми голови. Смерть, за висновком експертів, настала від перелому третього шийного хребця, пише Newsru.com.

На думку експертів, вбивати Фоміних викрадачі не планували, їм потрібна була від нього тільки інформація, повідомило Life News джерело в правоохоронних органах Тверської області. За його словами, виявлено місце в лісі, де злочинці знущалися над ним, прив'язавши скотчем до дерева. Слідчі вважають, що Фоміних так нічого і не розповів. Якого характеру відомості вибивали з бізнесмена, слідство поки не знає. Як повідомлялася, за кілька днів до вбивства топ-менеджер планував низку великих угод, його також чекало підвищення по службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Криваві мексиканські картелі залишили після себе 19 трупів

Також з'ясувалися подробиці викрадення Фоміних. У той день він приїхав за викликом в автоінспекцію Хорошевського району. Чоловіка підозрювали у скоєнні ДТП, проте постраждала в аварії людина не впізнала ні машину Audi RS3, ні його самого. Тоді ж Фоміних, як виявилося, зняв з обліку в ГИБДД свій автомобіль. Коли бізнесмен разом з інспектором відправилися на КПП для оформлення документів, злочинці за декілька хвилин викрали його, причому так, що поліцейський нічого не помітив.

Поліція розслідує кілька версій причин вбивства. Згідно з ними, із жертви вбивали якусь комерційну інформацію або мстилися за щось. Не виключено, що Фоміних міг знати вбивць, або бути винним у якійсь ситуації і чекати розборок.

Яків Фоміних пропав без вісті 11 грудня, у той же день ввечері в Підмосков'ї була виявлена згорілою його машина. На наступний день труп чоловіка знайшов бульдозерист при чищенні снігу у Тверській області. Тіло впізнали через кілька днів.

Зараз ви читаєте новину «У Росії вбили топ-менеджера Hitachi. Перед смертю його 2 години катували праскою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі