пʼятниця, 19 жовтня 2012 13:23

У Росії двоє геїв зарубали залицяльника

У Росії двоє геїв зарубали залицяльника
Конфлікт стався через "непристойні" пропозиції покійного. Фото: ntv.ru

В Омській області Росії засудили двох молодих коханців-геїв за вбивство спільного знайомого. 19-річний кондуктор і 18-річний школяр забили свого 33-річного приятеля за пропозицію вступити з ним в інтимні стосунки.

Злочин було скоєно ще 17 квітня, однак подробиці стали відомі тільки тепер, повідомляє регіональне управління СК.

За даними слідчих, в одному з приватних будинків Омська компанія проводила вечір за розпиванням спиртних напоїв, коли спалахнула сварка через "непристойні" пропозиції чоловіка. Молоді люди, скоріш за все, сприйняли це як замах на їхні стосунки і вирішили розібратися з нахабним залицяльником.

Як повідомляють правоохоронці, обвинувачені сокирою і кувалдою завдали безліч ударів по голові і тілу чоловіка. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці, після чого друзі закопали його тіло в городі, а самі зникли з місця злочину.

Проте, незабаром їх все ж таки затримала поліція. На допиті хлопці швидко "розкололися" і показали, де закопали залицяльника. На двох закохані отримали майже 30 років колонії: одного суд засудив до 15 років ув'язнення, іншого - до 13.

Зараз ви читаєте новину «У Росії двоє геїв зарубали залицяльника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі