пʼятниця, 01 березня 2013 16:54

У Рівному рятувальники визволили чоловіка, який вдома застряг між унітазом і стіною
6

Фото: Фото: Прес-служба ДСНС

У четвер, 28 лютого, в туалеті в одному з помешкань багатоповерхівки на вулиці Льонокомбінатівській, 9-а в Рівному літній господар впав з унітазу. Чоловік застряв між санітарно-технічним пристроєм і стіною.

"На номер "101" зателефонувала стурбована дружина потерпілого й попросила допомогти. На місце пригоди негайно виїхала чергова варта рятувальників. Прибувши в помешкання, бійці були вражені побаченим. У туалеті між унітазом та стіною лежав літній чоловік. Він там застряв і не міг самостійно вибратися", - розповідає Микола Прокопчук, начальник відділу роботи із ЗМІ головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники за п'ять хвилин визволили чоловіка з пастки. Вони зрушили з кріплення унітаз й господар помешкання зумів вийти з туалету. Постраждалому викликали "швидку". Він не зазнав жодних травм і відмовився від госпіталізації.

"Дуже дякую рятувальникам, які прийшли в хату й допомогли звільнити чоловіка. Мені самій це було не під силу. Приходили сусіди, але вони не змогли нічого зробити", - говорить дружина постраждалого.

У пастці у власній вбиральні чоловік він просидів понад годину. Сусіди кажуть, наче він заснув на унітазі й через те попав у таку халепу.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному рятувальники визволили чоловіка, який вдома застряг між унітазом і стіною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі