середа, 14 листопада 2012 15:04

Білорус на краденому джипі застряг у ямі на українському кордоні

11 листопада прикордонники відділу "Доманове" Ратнівського району, який межує із Білоруссю, затримали 43-річного громадянина сусідньої держави. Чоловік на краденому "БМВ Х6" хотів перестрибнути через рів на кордоні, таким чином оминувши пункт пропуску. Задум йому не вдався, і автомобіль застряг у ямі.

"Прикордонний патруль спостерігав як зі сторони сусідньої держави на великій швидкості рухається джип. Водій на автомобілі "БМВ Х6" намагався потрапити в Україну об'їхавши пункт пропуску. Для цього він спробував з ходу подолати меліоративний канал, по якому проходить державний кордон. Але позашляховик застряг між двома державами. Чоловіка затримали при спробі втекти з місця правопорушення. Як з'ясувалось пізніше, втікав він не просто так – за даними білоруських колег автомобіль був у розшуку", - розповів начальник прес-служби Луцького прикордонного загону Олег Личковський.

Білоруса притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу порушення державного кордону. За рішенням суду на нього накладено штраф у розмірі 1750 гривень та передано білоруським колегам.

"У зв'язку з необхідністю провадження білоруською стороною кримінальної справи по факту викрадення транспортного засобу, автомобіль за рішенням обох сторін переміщений на територію сусідньої держави для проведення відповідних процесуальних дій", - прокоментував Личковський.

Зараз ви читаєте новину «Білорус на краденому джипі застряг у ямі на українському кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі