понеділок, 24 грудня 2018 18:10

У пожежі загинув хворий на ДЦП хлопчик

У селі Делень Арцизького району Одеської області внаслідок пожежі у приватному будинку загинув 9-річний хлопчик, який мав ДЦП.

Займання почалося 23 грудня близько 22.00 – загорівся одяг, який сушили над пічкою. Мати розповідає, що в цей час разом з двома маленькими синами пішла до сусідів по молоко, батько перебував у справах у сусідньому районі, а хлопчик у будинку був сам, повідомляє поліція Одещини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пожежі загинула жінка з сином

"Зі слів жінки, вона виходила ненадовго, а коли повернулася – оселя була заповнена димом, а в кімнаті горів одяг, що впав з мотузки на піч. Крім того вогонь перекинувся на крісло, що стояло поруч. Жінка своїми силами загасила вогонь. Сина вона виявила під ліжком, куди той міг сповзти, ховаючись від вогню та диму. Хлопчик вже не подавав ознак життя. Попередня причина смерті - отруєння продуктами горіння", - розповіли в поліції.

Автор: od.npu.gov.ua
  У селі Делень Арцизького району Одеської області внаслідок пожежі у приватному будинку загинув 9-річний хлопчик, який мав ДЦП
У селі Делень Арцизького району Одеської області внаслідок пожежі у приватному будинку загинув 9-річний хлопчик, який мав ДЦП

Сільський голова та місцеві жителі розповіли правоохоронцям, що родина благополучна, батьки сумлінно виконують батьківські обов'язки. Тіло дитини направлено на судово-медичну експертизу для з'ясування остаточної причини смерті.

На Закарпатті у пожежі в житловому будинку загинула жінка. Інцидент стався в селі Довге Іршавського району. Як вдалося з'ясувати, на момент виникнення пожежі в будинку перебували 36-річна жінка та її 5-річний син. Хлопчик відчув запах диму і побачив вогонь в приміщенні. Злякавшись, він вибіг на вулицю, почав голосно плакати і кликати на допомогу. За попередніми даними, мати, надихавшись чадного газу, вибратися з будівлі не змогла.

Зараз ви читаєте новину «У пожежі загинув хворий на ДЦП хлопчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі