середа, 15 червня 2011 10:59

У пожежі в столичному гуртожитку загинув чоловік

У Києві сьогодні вночі горів гуртожиток сімейного типу у Дарницькому районі столиці, що належить філії ДП МО України „УкрВійськБуд". Про це повідомив начальник відділу по роботі із ЗМІ та громадськістю МНС Андрій Онищенко.

"Горіла двоповерхова будівля з дерев'яним перекриттям. Під час пожежі загинула людина, особа якої зараз встановлюється. Загиблому на вік приблизно 40 років. Причини пожежі зараз з'ясовує лабораторія. Вона також має встановити і суму збитків", - розповів представник прес-служби.

Він також додав, що вогонь пошкодив 200 квадратних метрів дерев'яних покриттів, стіни та покрівлю.

"Мнсники врятували 21 особу. Серед врятованих також були і діти. Рятувальні підрозділи виводили людей з першого та другого поверхів через вогонь", - наголосив Онищенко.

Рятувальники досить швидко впоралися з вогнем. Як повідомили у МНС, сигнал про подію надійшов о 1:07. Через півтори години о 2:39 пожежу було ліквідовано. Під час гасіння було використано 15 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 68 осіб особового складу.

Зараз ви читаєте новину «У пожежі в столичному гуртожитку загинув чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі