пʼятниця, 02 лютого 2024 15:55

Спецтема: Війна Росії проти України

У Повітряних силах назвали втрати окупантів внаслідок атаки по аеродрому "Бельбек"

У Повітряних силах назвали втрати окупантів внаслідок атаки по аеродрому "Бельбек"
Сили оборони Україні під час атаки по аеродрому "Бельбек" в окупованому Криму уразили щонайменше три російські військові літаки, повідовив речник ПС Юрій Ігнат. Фото: Укрінформ

Сили оборони Україні під час атаки по аеродрому "Бельбек" в окупованому Криму уразили щонайменше три російські військові літаки.

Також було ліквідовано особовий склад ворога. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гуменюк розповіла про атаку на Крим

"Найкраще підтвердження - це супутникові знімки, де можна щось розгледіти. Але ще краще підтвердження - це некрологи в російських пабліках. Це те, що вони самі визнають і публікують інформацію про ураження. Щонайменше там було три літаки, потім особовий склад певний був знищений", - розповів Ігнат.

Внаслідок українського удару по військовому аеродрому "Бельбек" у тимчасово окупованому Севастополі ліквідовано російського генерала.

Загалом в результаті удару знищено 10 військовослужбовців РФ. Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер" з посиланням на російські пабліки.

За даними російських джерел, ліквідовано командира авіаційної ескадрильї генерал-лейтенанта Олександра Татаренка.

Зараз ви читаєте новину «У Повітряних силах назвали втрати окупантів внаслідок атаки по аеродрому "Бельбек"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі