четвер, 07 вересня 2023 18:22

У Польщі український підліток рятував польку від потяга і загинув

У Польщі український підліток рятував польку від потяга і загинув
Трагедія трапилася у ніч з 5 на 6 вересня. Фото: pixabay.com

У Польщі на залізничній колії загинув 14-річний підліток.

Юнак рятував 13-річну подругу перед вантажним потягом, що наближався. Про це з посиланням на польські ЗМІ повідомив Zaxid.net.

Трагедія трапилася у ніч з 5 на 6 вересня у місті Сважендз біля Познані.

Дівчину шпиталізували з важкими травмами та ампутацією руки, а хлопець загинув.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рух авто через залізничний переїзд: що потрібно знати

Близько опівночі двох підлітків, які перебували на залізничній колії, збив вантажний потяг, що прямував із Прушкува до Німеччини.

"За попередніми даними, дівчина опинилася на рейках на пероні. 14-річний підліток намагався їй допомогти та сам потрапив під потяг. Внаслідок отриманих травм він помер на місці. Дівчину з важкими травмами доправили до лікарні", – цитує поліцію Познані польський телеканал TVN.

Трагедія сталася за кілька десятків кілометрів від місця проживання підлітків.

За неофіційними даними Wyborcza, на вокзалі в момент аварії було четверо підлітків. Кожен з них був з іншого міста. 14-річний хлопець, який загинув, був громадянином України і проживав у місті Вжесня, приблизно за 40 км від Сважендзя.

13-річна дівчина, що теж постраждала, – полька із Слупського повіту.

"За словами свідків, двох інших підлітків, які теж були біля колії, дівчина сіла на рейки перед вантажним потягом, що їхав з Прушкова до Німеччини. 14-річний хлопець хотів врятувати подругу. На жаль, при цьому він загинув", – розповів Fakty.pl представник поліції Великопольського воєводства.

Постраждалу дівчину у вкрай важкому стані доставили ​​до лікарні. За її життя борються лікарі. Поліція опитує свідків та опрацьовує записи камер спостереження.

Минулого місяця польські ЗМІ повідомили, що на дорозі у Лодзинському воєводстві сталася ДТП, в якій загинули троє громадян України, серед яких 16-річний юнак.

В липні у Польщі автобус, в якому їхали українці, врізався в вантажівку, що стояла на узбіччі. Загинула 33-річна жінка, вісьмох українців госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі український підліток рятував польку від потяга і загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі