пʼятниця, 22 жовтня 2021 12:35

У Польщі п'яний у дим українець шокував поліцейських

У Польщі п'яний у дим  українець шокував поліцейських
У Польщі 44-річний українець попався на п'яному водінні. Алкотестер показав смертельну дозу для людини – 5 проміле. Фото: Yavp.pl

У польському Тарчині 44-річний українець попався на п'яному водінні.

Вміст алкоголю в його крові шокував поліцейських. Алкотестер показав смертельну дозу для людини - 5 проміле, повідомляє видання Yavp.pl.

Чоловік влетів автівкою в чужий паркан і безрезультатно намагався виїхати на дорогу. Копи витягли водія з-за керма й протестували його на тверезість.

"Спочатку шоковані правоохоронці подумали, що їхній алкотестер зламався, адже показував аж 5 проміле алкоголю. Повторні тести не змінили цей показник", - ідетсья в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Украв BMW, тікав від поліції і таранив їхні авто: п'яний українець влаштував у Польщі "автошоу"

Українець ще й намагався відкупитися - поклав між кріслами поліцейського авто кілька сотень злотих.

У результаті громадянина України заарештували. Через сильне сп'яніння його не могли допитати понад 12 год. Один поліцейський зазначив, що за 19 років служби ще такого не бачив.

За керування в нетверезому стані й спробу підкупу поліцейських українцю загрожує тюремне ув'язнення.

У Польщі затримали п'яного українця, який не зупинився на вимогу поліцейських і почав тікати. Інцидент трапився в центрі Кошаліна.

Поліцейські заблокували автомобіль неподалік, на стоянці біля магазину. Але водій вирішив здати назад, наїхав на ногу поліцейському та врізався в навчальний автомобіль, у якому перебували інструктор і учень. Поліція зробила спершу попереджувальні постріли в повітря, а потім у шини авто.

Затриманим виявився 52-річний громадянин України. Тест показав у його організмі 1,6 проміле алкоголю.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі п'яний у дим українець шокував поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі