понеділок, 08 квітня 2019 14:52

У поліції розповіли про обставини загибелі гендиректора Allseeds

У поліції розповіли про  обставини загибелі гендиректора Allseeds
Під Києвом розбився на мотоциклі патріот України і гендиректор однієї з найбільших українських компаній 56-річний Володимир Слабовський. Фото - Facebook/ Vladimir Slabovsky.

Аварія, в якій загинув генеральний директор компанії Allseeds 56-річний Володимир Слабовський, сталася біля села Таценки під Обуховом на Київщині.

Він їхав на мотоциклі Harley-Davidson, який планував купити. Водій не впорався з керуванням, зачепився за відбійник і впав, повідомили у відділі комунікації поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перші подробиці загибелі бізнесмена-волонтера

"Чоловік отримав сильну травму руки й втратив багато крові. Свідки ДТП викликали на місце швидку допомогу. Але врятувати йому життя медики не змогли, він помер у "швидкій", - розповіли в поліції.

Інші обставини трагедії з'ясовуються.

Володимир Слабовський із самого початку війни на Донбасі направляв колосальні суми на допомогу українській армії для протистояння російським окупантам. Сам із Донеччини, із початком війни покинув там бізнес. І навіть вивіз прах батьків і перепоховав під Києвом. Казав, не повернеться, поки окупанти не заберуться із його рідної землі.

Зараз ви читаєте новину «У поліції розповіли про обставини загибелі гендиректора Allseeds». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі