середа, 28 листопада 2012 15:11

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

У міліції достатньо доказів, щоб вважати Мазурка кілером

У міліції достатньо доказів, щоб вважати Мазурка кілером
Ярослава Мазурка зараз перевіряють на причетність до вбивства чорних археологів. Фото: potok.ua

Начальник головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник категорично спростовує заяви про те, що металошукач убитих чорних археологів був підкинутий в квартиру "караванського стрілка" Ярослава Мазурка, пише Сегодня.

"Його знайшли за місцем проживання Мазурка. Яка різниця, що його знайшли не при першому обшуку. Ми іноді не те що з третього разу, а й з п'ятого щось знаходимо", - говорить Фаринник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поранений охоронець "Каравану" не впізнав у Мазурку вбивцю його колег?

Ярослава Мазурка зараз перевіряють на причетність до вбивства чорних археологів в лісі під Києвом. Вони були застрелені теж із саморобної зброї.

Що стосується впізнання "караванського стрілка" пораненим охоронцем, то Фаринник розповів наступне: "Труп Мазурка цьому охоронцеві не пред'являвся. Бо в нас немає по процесу такої дії як пред'явлення трупа. Труп пред'являється родичам, які його мають впізнати. А свідкові, який вижив, його труп не пред'являли. Упізнання відбувалося по фотографії".

На питання - чи упізнав Феденко на фото вбивцю - Василь Фаринник відповів так: "впізнав він чи ні - я вам цього говорити не буду, тому що йде слідство. Я вже говорив, що можливо Мазурок був не один, можливо з ним був хтось, хто керував ним. У нас достатньо інших доказів, за якими ми сприймаємо його як кілера, як вбивцю, який скоїв ці злочини".

Зараз ви читаєте новину «У міліції достатньо доказів, щоб вважати Мазурка кілером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

88

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі