неділя, 16 жовтня 2022 23:46

Спецтема: Війна Росії проти України

У Миколаєві сильні прильоти, пожежі освітлюють усе місто
Оновлено
3

Пожежа після прильоту в Миколаєві
Фото: t.me/novostiniko
Пожежа після прильоту в Миколаєві
Пожежа після прильоту в Миколаєві

Після чергового обстрілу російськими окупантами Миколаєва в місті почалася дуже сильна пожежа. Заграву бачить все місто.

Поки немає ніяких офіційних даних про те, куди саме припали попадання під час атаки з боку російських окупантів, повідомляє Gazeta.ua.

Місцеві канали публікують фото і відео прильотів. На фотографіях видно, що пожежа дуже сильна, а очевидці кажуть, що заграву можна побачити в будь-якому районі міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін в Астані цинічно прокоментував ракетні удари по Україні

Глава Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім підтвердив атаку "Шахідів" на обласний центр. За його словами, мінімум три іранських БПЛА були знищені, один з них збитий мобільною групою територіальної оборони. Пожежу на місці атаки локалізовано.

13 жовтня вночі російські терористи обстріляли Миколаїв ракетами типу C-300. В результаті загинуло 8 осіб, у тому числі 11-літній хлопчик, витягнутий з-під завалів зруйнованого російськими терористами будинку в Миколаєві - у дитини зупинилося серце.

16 жовтня противник обстрілював Миколаїв ракетами "Онікс", а прифронтові села в Миколаївській області - з мінометів.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві сильні прильоти, пожежі освітлюють усе місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі