субота, 19 грудня 2020 21:50

У Миколаєві родичі влаштували конфлікт зі стріляниною

У Миколаєві родичі влаштували конфлікт зі стріляниною

У Миколаєві в мікрорайоні Велика Корениха між водіями і пасажирами двох автомобілів стався конфлікт, який закінчився стріляниною.

За словами потерпілої, вона їхала по вул. Громадянській в автомобілі Toyota Corolla разом з родичем, який перебував за кермом. В цей час невідомі на Mitsubishi Galant почали заважати руху машини. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції.

"Коли автомобіль зупинився, зловмисники пошкодили його, завдаючи ударів ногами і руками, і намагалися дістати водія і пасажирку з салону. Водій почав рух, а хулігани почали стріляти і переслідувати авто постраждалих. У поліцію жінка дзвонила на ходу", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік обстріляв підлітка, який катався на скейті

Поліцейські знайшли двох зловмисників на одній з міських СТО та затримали. Вони виявилися братами. У них вилучили автомобіль і пістолет типу револьвер системи Флобер з патронами і гільзами. За словами затриманих, конфліктну ситуацію на дорозі нібито почав сам водій Toyota Corolla, а вони хотіли його провчити. Зараз вирішується питання про повідомлення братам про підозру у вчиненні кримінального злочину і обрання запобіжного заходу.

На Львівщині у Миколаєві місцевий мешканець відкрив стрілянину по своєму знайомому.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві родичі влаштували конфлікт зі стріляниною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі