четвер, 14 квітня 2022 09:10

Спецтема: Війна Росії проти України

У Миколаєві немає водопостачання третій день - коли з'явиться

У Миколаєві немає водопостачання третій день - коли з'явиться
Водопостачання у Миколаєві зникло без попередження 12 квітня. Фото: УНІАН

У більшій частині Миколаєва третій день поспіль відсутнє централізоване водопостачання.

Про це повідомив мер міста Олександр Сєнкевич у Тelegram.

"Працівники підприємства Миколаївводоканал роблять усе можливе, щоб якомога швидше відновити водопостачання. Вони вже усунули проблему з електромережею і перевели насоси на резервну лінію, але паралельно виникли інші технічні збої. Для розв'язання проблеми їм потрібен ще щонайменше четвер, щонайбільше – п'ятниця", - написав мер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зібрали трупи росіян і відправили на північ" - Кім попросив ще більше зброї для України

Водопостачання у Миколаєві зникло без попередження у вівторок, 12 квітня. Спочатку повідомляли, що на ремонт знадобиться не більш як доба.

У Миколаєві збитки від обстрілів російськими загарбниками житлових кварталів та соцоб'єктів становлять понад 110 млн грн. Пошкоджено три об'єкти соціального захисту на 1 млн грн, п'ять закладів охорони здоров'я на понад 4 млн грн, 46 об'єктів освіти на понад 20 млн грн, п'ять закладів фізкультури та спорту на 5,5 млн грн, передає "Укрінформ".

Загальні збитки української економіки через російську агресію коливаються від $564 до $600 млрд.

Сюди крім інфраструктурних збитків, входять також непрямі втрати. Наприклад, зниження ВВП, припинення інвестицій, відтік робочої сили, додаткові витрати на оборону та соціальну підтримку тощо.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві немає водопостачання третій день - коли з'явиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі