субота, 03 жовтня 2020 13:29

У Миколаєві чиновники й освітяни влаштували гуляння без масок

У Миколаєві чиновники й освітяни влаштували гуляння без масок
На святуквання усі перебували без масок, дистанції не дотримувались. Фото: https://pixabay.com/

У Миколаєві з нагоди Дня вчителя влаштували бенкет, де були присутні представники місцевої влади та багато педагогів. Усі перебували на святкування без масок, дистанції не дотримувались.

Про це повідомляє пресслужба поліції області.

"1 жовтня в ході моніторингу засобів масової інформації поліцейські встановили, що на території дитячого оздоровчого центру, розташованого в 15 кілометрах від Миколаєва, проходять урочисті заходи за участі великої кількості людей, організовані з нагоди Дня вчителя, на яких присутні працівники освіти та запрошені представники місцевого самоврядування, у т. ч. мер обласного центру", - ідеться в повідомленні.

На заході були чиновники міської ради. Зокрема, сам мер Миколаєва Олександр Сенкевич, його заступник Володимир Криленко, начальник управління освіти міськради Анна Личко та голови двох районів Миколаєва.

На керівництво дитячого оздоровчого центру, де проходив бенкет, поліція склала адмінпротокол. На них чекає суд та загрожує штраф від 17 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні за добу безпрецедентно висока кількість нових хворих Covid-19

З 1 жовтня Миколаїв перебуває у помаранчевій зоні карантину через стрімке поширення COVID-19. Термін перебування Миколаєва у цій карантинній зоні з 5 жовтня продовжиться. Одна з заборон помаранчевої зони передбачає обмеження для масових заходів (одна людина на 20 квадратних метрів, але не більше за 100 людей).

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві чиновники й освітяни влаштували гуляння без масок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі